Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Accept
 
 

Supapa siguranta boiler 3/4'' HERZ UH13002

Supapa siguranta boiler 3/4'' HERZ UH13002 Click pentru mărire
Preţ:
36,89 RON (31,00 RON + TVA)
Cod articol producător: UH13002
Model: 11160108
Stoc: În stoc
Taxă livrare: 20,00 RON
Data estimată pentru livrare: 30 Iunie 2017
Producător: HERZ
Descriere

Constructie:

  • Corp : alama forjata conform EN 12420
  • Elemente de etansare : cauciuc WMQ501
  • Arc : otel crom-nichel
  • Ax : alama
  • Racorduri : filet interior conform DIN 228

Date legate de functionare:

  • Presiunea recomandata : 3-5 bar
  • Presiunea de reglare automata : 7,6 si 8 bar
  • Presiunea de compensare : aprox. 1,5 bar

Aplicatii:

Cel putin o data la 30 de zile se recomanda verificarea robinetului prin desurubarea capacului 2 spre stanga pana cand filetul exterior face clic. In timp ce procedati astfel, apa trebuie sa curga prin orificiul de evacuare 3. Apoi, capacul 2 trebuie strans la loc, iar orificiul de evacuare a apei este astfel inchis. Aceasta asigura functionarea normala a robinetului. Procedura de verificare descrisa trebuie efectuata de asemenea dupa instalare, inainte ca boilerul sa inceapa sa functioneze. Verificarea este necesara pentru prevenirea acumularii de sedimente si calcar ce pot perturba functionarea normala a robinetului.

Pe capacul 2 al robinetului, exista capacul 1 ce actioneaza ca un mecanism de etansare.

Robinetul scapa apa atunci cand presiunea retelei depaseste 8 bar. Instalarea robinetelor de retinere pe sistemul de alimentare cu apa (reglementare statutara) creste posibilitatea de aparitie a scurgerilor. Astfel, in cazul scurgerilor de apa, se recomanda instalarea unui vas de expansiune. De asemenea, este posibila montarea unui tub pe robinetul de siguranta pentru dirijarea apei catre conducta de evacuare.

Robinetele pot fi folosite doar la boilerele de apa calda electrice a caror putere nu depaseste 2,5 KW.

Instructiuni pentru asamblare si intretinere:

La instalarea robinetului mixt, asigurati-va ca sageata indica sensul debitului de apa. Dupa instalare, trebuie sa fiti atenti pentru ca materii solide sau alte corpuri straine sa nu patrunda in robinet sau sa le impiedicati sa treaca prin conductele instalate in robinetul mixt. Orificiul de evacuare trebuie sa fie deschis si sa nu prezinte obstacole, pentru ca apa sa circule liber in cazul presiunii crescute in boiler. Robinetul de mixt prezinta o reglare dubla. Robinetul principal realizeaza reglarea automata a presiunii intre 7,6 si 8 bar. Supapa regulatorului compenseaza toate diferentele de presiune de pana la 1,5 bar. Garantia este valabila doar in urma prezentarii facturii originale pe care a fost scris numarul de inregistrare. Robinetul mixt a fost certificat de Facultatea de Inginerie Mecanica, Laboratorul de Inginerie Termica, Solara si Sanitara, Ljubljana (certificat 1: 1: 14/1 din data de 15.5.1974). Aceasta institutie efectueaza verificarea permanenta a robinetelor noastre mixte.

Dimensiune racord (inch) 3/4
Comentarii şi evaluare
Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

V-ar putea interesa...

Comparații produse
Facebook
Istoricul de navigare