Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Termosemineu pe peleti, tip centrala, din otel, Thermasis Hydra HD, 16kW

Preţ:
6.159,99 Lei (5.176,46 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 24 luni
Model: 11910001
Stoc: La comandă
Producător: Thermasis
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 09 Aprilie 2020
Rating mediu: Fără rating
 • Livrare gratuită

  Pentru acest produs, pe teritoriul României transportul este GRATUIT. Transportul și livrarea produselor comandate este asigurată prin firme de curierat și/sau prin rețeaua de distribuție națională ale mașinilor Melinda InstalPentru mai multe informații:

 • P.I.F. - punere în funcțiune

  Punerea în funcțiune (P.I.F.) pentru acest produs este gratuit. Pentru programarea P.I.F. -ului trebuie să apelați la Call Center Melinda Instal, unde se înregistrează cererea dumneavoastră, iar munca este realizată de tehnicianul sau partenerul nostru de service. Pentru mai multe informații:

 • 25 ani de experiență

  Datorită experienței acumulate de pe piața de instalații în cele 25 de ani de la înființarea noastră, vă oferim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră, așa cum am oferit pentru mai mult de 1 000 000 de clienți satisfăcuți, utilizând relația noastră profesională cu cele mai mult de 100 de parteneri al noastre și utilizând rețeaua noastră națională construită în de-a lungul anilor.

 • Drept de retur 14 zile

  Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Pentru mai multe informații:

 • 2 ani de garanție

  Produsele comercializate prin pagina de internet melindainstal.ro, cu excepția produselor resigilate, beneficiază atât de garanțiile prevăzute imperativ de lege în favoarea consumatorului, cât și de cele comerciale pe care Vânzătorul le acordă consumatorilor în plus față de cele legale. Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

Descriere

Termoșemineul pe peleți, tip centrală, din oțel, Thermasis Hydra HD, 16 kW are control și aprindere automatizată. Este dotat cu sistem anti incendiu pentru protecția peleților din rezervorul de peleți. 

Termoșemineul pe peleți Thermasis Hydra HD este compact echipat cu sistem hidraulic completat cu pompă de recirculare, vas de expansiune și accesorii de siguranță integrată.  

Sistemul de control al termoșemineului modulează viteza ventilatorului de evacuare, monitorizează presiunea în sistemul de încălzire și oprește automat termoșemineul când nu mai este combustibil în rezervorul incorporat.  

Tava de ardere este confecționată din oțel inoxidabil special. Ușa termoșemineului pe peleți Thermasis Hydra HD este fabricată din sticlă ceramică rezistentă la căldură. Cenușarul care colectează toată cenușa arsă este ușor accesibilă.

Confort prin instalatii de calitate bazat pe incredere | Melinda Instal

Specificații tehnice

Putere de incalzire a spatiului ambiental (kW) 13
Putere nominală maximă (kW) 16
Tip combustibil peleţi
Randament maxim (%) 90
Presiune maximă de lucru (bar) 3
Capacitate rezervor (kg) 32
Înălţime (mm) 1060
Lungime (mm) 540
Adâncime (mm) 560
Diametrul racordului la coş (mm) 80
Tiraj necesar la coş (mbar) 0.1
Consum combustibil (kg/h) 2.55
Masă (kg) 190

V-ar putea interesa...