Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Termosemineu pe peleti pentru incalzire centrala 12 kW Duchessa Idro Steel EXTRAFLAME

Preţ:
17.479,99 Lei (14.689,07 Lei + TVA)
Acest produs nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2021-03-29
 • Livrare gratuită

  Pentru acest produs, pe teritoriul României transportul este GRATUIT. Transportul și livrarea produselor comandate este asigurată prin firme de curierat și/sau prin rețeaua de distribuție națională ale mașinilor Melinda InstalPentru mai multe informații:

 • P.I.F. - punere în funcțiune

  Punerea în funcțiune (P.I.F.) pentru acest produs este gratuit. Pentru programarea P.I.F. -ului trebuie să apelați la Call Center Melinda Instal, unde se înregistrează cererea dumneavoastră, iar munca este realizată de tehnicianul sau partenerul nostru de service. Pentru mai multe informații:

 • 25 ani de experiență

  Datorită experienței acumulate de pe piața de instalații în cele 25 de ani de la înființarea noastră, vă oferim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră, așa cum am oferit pentru mai mult de 1 000 000 de clienți satisfăcuți, utilizând relația noastră profesională cu cele mai mult de 100 de parteneri al noastre și utilizând rețeaua noastră națională construită în de-a lungul anilor.

 • Drept de retur 14 zile

  Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Pentru mai multe informații:

 • 2 ani de garanție

  Produsele comercializate prin pagina de internet melindainstal.ro, cu excepția produselor resigilate, beneficiază atât de garanțiile prevăzute imperativ de lege în favoarea consumatorului, cât și de cele comerciale pe care Vânzătorul le acordă consumatorilor în plus față de cele legale. Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

Descriere

Termoșemineul pe peleți pentru încălzire centrală 12 kW Duchessa Idro Steel EXTRAFLAME este acoperit cu oțel vopsit termorezistent, până la temperaturi ridicate ca 750 de ° C. Termoșemineul pe peleți Duchessa Idro Steel EXTRAFLAME este echipat cu pompă de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranță - supapă de siguranță de 3 bar, rezervor de peleți propriu, încorporată. Lângă acestea este dotat cu sertar pentru cenușă, schimbător de căldură din fontă cu sistem de curățare manuală, aprindere automată, posibilitate de conexiune pentru termostat exterior și telecomandă. 

Termoșemineul pe peleți pentru încălzire centrală 12 kW Duchessa Idro Steel EXTRAFLAME se poate comanda de pe un termostat ambient. Are posibilitate de reglare al dimensiunii flăcărie și temperatura apei, cu posibilitate de programare săptămânală. 

Principalele avantaje al termoșemineului pe peleți Duchessa Idro Steel EXTRAFLAME sunt: 

 • Eficiență > 91% 
 • Dimensiuni 538 x 1034 x 543 mm 
 • Greutate netă 158 kg 
 • Consumul pe oră 0,8 - 2,8 kg / h 
 • Diametru evacuare fum 80 mm 
 • Capacitate totală cutie de alimentare ~ 20 kg

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Youtube video

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?