Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Tevi din cupru

CARBON FREE®  

ŢEAVĂ DE CUPRU REZISTENTĂ LA COROZIUNE PENTRU TOATE TIPURILE DE INSTALAŢII  

Țeavă de cupru CARBON FREE® rezistentă la coroziune este rezultatul experienței de peste 40 ani acumulate de FEINROHREN S.p.A în domeniul țevilor pentru sisteme frigorifice, pentru aer condiționat, pentru aplicații speciale și pentru sisteme sanitare, încălzire de ÎNALTĂ CALITATE.

teava_de_cupru_carbon_free

Țevile de cupru CARBON FREE® sunt îndeosebi indicate în instalațiile: 

• sanitare – apă caldă și apă rece 

• încălzire – radiatoare, încălzire prin pardoseală, schimbătoare de căldură  

• gaz – gaze medicale, LPG, metan etc.

Caracteristici:  

Țevile de cupru CARBON FREE® sunt produse în conformitate cu normele EN 1057 pentru toleranțe dimensionale și caracteristici mecanice. Ca și componență chimică, țeava de cupru CARBON FREE® este un produs de maximă puritate cu un conținut de cupru de cel puțin 99,97% fără a utiliza cupru reciclat. Este controlată cu cele mai sofisticate și performante dispozitive, ca urmare este exclusă apariția defectelor, fisurilor capilare – care ar afecta sistemul – pe durata și după instalarea țevilor.  

Tratamentul special CARBON FREE® asigură o mare rezistență la coroziune și ca urmare garantează că apa își menține calitatea sa potabilă.

teava_cupru

Este cunoscut faptul că coroziunea cuprului (Pitting Corrosion) este cauzată de carbonul rezidual ce se află pe suprafața internă a țevilor. Conform normelor EN 1057 nivelul de carbon nu poate să depășească valoarea de 0,20 mg/dm3 (valoare care, testată recent în laborator, a fost denumită nivel critic ridicat). Nivelul maxim al carbonului ce se găsește în țeava de cupru CARBON FREE® este inferior valorii de 0,05 mg/dm2, de fapt de patru ori mai mic decât nivelul cerut de norme. Acest rezultat extraordinar se datorează procesului CARBON FREE® prin care nu se elimină carbonul rezidual din interiorul țevilor, după ce ele au fost produse, ci se evită formarea carbonului înainte și pe parcursul fazei de producție. Ca urmare a utilizării tehnologiei avansate încă de la începuturi țevile de cupru CARBON FREE® sunt la fel de pure cum este apa pe care o consumăm!

teava_de_cupru_green

Țeavă de cupru GREEN® 

FEINROHREN S.p.A. oferă un produs specific pentru piața instalațiilor frigorifice și de aer condiționat – GREEN® - care este disponibil în lungimi și ambalaje diferite.  

Țeava de cupru GREEN® este fabricată în conformitate cu cele mai restricte și exigente standarde internaționale, are aceleași caracteristici tehnice și calitative ca țevile vândute producătorilor, ca urmare, eficiența și omogenitatea maximă al circuitului este garantată.  

Țeava de cupru GREEN® îndeplinește pe deplin limitele purității (solubile și nesolubile) dominată de o varietate de standarde internaționale, imbatabil în nivelul carbonului rezidual care tinde spre zero.  

Țeava de cupru GREEN® este produsă cu cea mai modernă linie de fabricație și metode de control existente pe piață.  

Țeava de cupru GREEN® este oferită într-un ambalaj de vacuum particular, GREEN® VACUUM, care menține produsul în starea lui originală, exact cum a fost fabricat.