Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Tratarea apei

Sortare după:

Fiecare dintre noi stie ca apa trebuie filtrata. Avem nevoie de filtru de apa pentru protejarea bateriilor de calitate superioara, mai mult de bateriilor de calitate dubioasa.

Dupa experienta noastra un filtru de apa trebuie sa fie purjabil, astfel nu trebuie sa oprim apa in timpul curatarii filtrului, sita filtrului sa fie din otel inoxidabil de 100 µm.

Nu recomandam folosirea sitelor cu finitate mai mica de 100 µm, fiindca in cateva zile se colmateaza. Presiunea maxima de lucru sa fie 16 bar.

Clientul poate sa spuna, ca la el presiunea din sistem nu ajunge la aceasta valoare, dar noaptea, cand consumul este minim, din cauza socurilor hidraulice din sistem, presiunea se mareste de 2-3 ori. Filru spart poate sa produca pagube imense. 

In concluzie: presiunea de lucru 16 bar, purjabil, sita de inox de 100 µm. Filtrele Honeywell au aceste caracteristici, si nu sunt mai scumpe decat filtrele din magazinele de bricolaj.