Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Unitate reglare temperatura ECO 2 PURMO, cu pompa Grundfos UPM3

Preţ:
1.519,99 Lei (1.277,30 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 24 luni
Cod articol producător: FAW3MTFVT5106300
Model: 10830448
Stoc: Stoc limitat
Producător: PURMO
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 19 Mai 2021
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Unitatea reglare temperatură ECO 2 PURMO, cu pompă Grundfos UPM3 este destinat pentru controlul temperaturii agentului termic din instalația de încălzire prin pardoseală. 

Unitatea reglare temperatură ECO 2 PURMO este echipată cu: 

  • pompă cu eficiență energetică ridicată - Grundfos UPM3 AUTO L 25-70 180mm 
  • cap termostatic cu tub capilar și bulb 
  • termostat de siguranță 
  • aerisitor automat 
  • termometru 
  • ventil de echilibrare hidraulică 
  • 2 racorduri olandez  

Pompa Grundfos UPM3 AUTO L 25-70 180mm este potrivit pentru toate aplicațiile în care un este nevoie de pompă controlată intern. Este proiectat pentru a fi utilizat în aparate sau dulapuri cu creșterea temperaturii ambientale și spațiu limitat. Poate fi montat în aplicații de sine stătătoare sau în sistemele de kit fără controler PWM. Grundfos UPM3 este o pompă de înaltă eficiență energetică, este foarte ușor de parametrizat cu ajutorul unui singur buton, pentru a se adapta nevoilor de pompare din instalația dumneavoastră. Indicațiile modului de funcționare și a eventualelor erori sunt realizate cu ajutorul ledurilor montate pe partea frontală. Pompa poate funcționa în oricare din cele 3 moduri de lucru: presiune constantă, presiune variabilă și curbă de funcționare constantă. 

Prin intermediul capului termostatic cu tub capilar și bulb, din unitatea reglare temperatură ECO 2 PURMO se poate regla temperatura dorită a agentului termic din instalație.  

Unitatea reglare temperatură ECO 2 PURMO, cu pompă Grundfos UPM3 are un interval de valori între 25°C și 65°C, setată din fabrică la 50°C. 

Termostatul de siguranță precablat și montat din fabrică are rolul de a proteja instalația de încălzire împotriva circulației agentului termic prea fierbinte. Termostatul este presetat la 55°C și există posibilitatea modificării acestei valori cu ajutorul unei șurubelnițe. Interval de valori 0°C -60°C (+/- 3°C), histerezis 4°C +/- 2°C, grad protecție IP 40, capacitate releu 16A(5) 250Vca.

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Presiune maximă de lucru (bar) 10
Alimentare electrică (V) 230

Youtube video

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?