Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Vane cu 3 cai

Vanele cu 3 cai electrice adică cu robinet de amestec motorizat generează automat apa de încălzire / răcire la temperatura dorită de ieșire, amestecând lichidele cu temperaturi diferite. Datorită designului lor, operează cu un grad ridicat de fiabilitate operațională și asigură un control precis al temperaturii în sistemele de încălzire și răcire.

Sortare după:

Vanele cu 3 căi sunt destinate sistemelor de încălzire și răcire. Vanele de amestec termostatice sunt ideale pentru controlul temperaturii al apei și pot fi utilizate la controlul central al unităților de alimentare cu apă caldă sau controlul local în apropierea punctului de utilizare.

Scopul utilizării vanelor cu 3 căi este pentru a limita temperatura de retur a sistemelor de încălzire în pardoseală sau a cazanelor. În plus pot fi folosite și pentru sistemele solare destinate pentru apă caldă.

Disponibile în versiuni cu trei și patru căi, vanele electrice în sistemul de conducte pot - dacă este necesar prin parametrii lor de funcționare (de exemplu după funcția de protecție a cazanului), pot opri complet un circuit de intrare din circuitele lichidului, în timp ce vanele cu patru căi mențin fluxul continuu de fluid în ambele secțiuni de conductă pe lângă funcția lor de vanele de amestec. 

Cu excepția introducerii motorului de antrenare sub corpul supapei, vanele electrice de amestec cu 3 căi motorizate pot fi instalate în orice poziție sau pot fi instalate cu rotire la stânga și la dreapta.