Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

 
 

Ventiloconvector de pardoseala carcasat, BLAUTECH, sistem 2 tevi, MKF2-250

Click pentru mărire
Preţ:
959,66 Lei (806,44 Lei + TVA)
Acest podus nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2018-10-18

Descriere

Utilizarea unui ventiloconvector pentru incalzirea incaperilor poate fi mai avantajoasa decat instalarea caloriferelor. Ventiloconvectorul de la MIDEA este ideal pentru climatizarea incaperilor in orice zi a anului si nu se limiteaza doar la una dintre functii. Acesta indeplineste atat functia de incalzire cat si cea de racire. Ventiloconvectorul poate inlocui doua aparate de climatizare separate, precum radiatorul si aparatul de aer conditionat, conferind mai mult confort.

Ventiloconvectorul se instaleaza la nivelul pardoselii, functionand pe principiul incalzirii/racirii aerului. Acesta are o putere suficienta pentru acoperirea necesarului termic pentru incaperi mici si medii, asigurand confortul termic in mod eficient. Aparatul poate fi racordat la instalatia termica din dotare.

Controlul si reglajul termic pot fi facute cu usurinta, ceea ce garanteaza eficienta sporita a ventiloconvectorului. Spre deosebire de un radiator clasic, acesta poate ajusta temperatura dorita mult mai precis. Prin intermediul ventiloconvectorului se obtine o temperatura ambientala uniforma, datorita principiului de functionare, prin care aerul din incapere este inlocuit cu aer cald sau rece. Acest lucru asigura o eficienta ridicata si un consum redus de energie.

Ventiloconvectorul poate inlocui cu succes clasicele radiatoare, fiind simplu de utilizat si foarte eficient. Acesta asigura climatizarea interioarelor indiferent de vremea de afara, de aceea reprezinta o investitie avantajoasa, indeplinind doua functii si pe cea de incalzire, si pe cea de racire.

  • Ventiloconvector sistem 2 tevi, carcasat, pentru montaj pe pardoseala, cu grila de aspiratie frontala si refulare superioara.
  • Caracasa ultra-subtire din otel galvanizat, cu aspect simplificat, realizeaza o economie de spatiu, montare usora si o perspectiva frumoasa.
  • Motor monofazat cu trei trepte de viteza si nivel de zgomot redus, ce actioneaza un ventilator centrifugal, cu palete curbate in fata.
  • Racordurile pentru conectare pot fi amplasate atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga in functie de cerinte (se realizeaza din fabrica).

*datele tehnice sunt date pentru treapta maxima de functionare.

*conditiile de racire: T intrare apa 7°, T intrare aer 27°C DB, 19°C WB.

*conditiile de incalzire: T intrare apa 50°, T intrare aer 20°C.

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

V-ar putea interesa...

Comparații produse
Facebook