Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Irigare prin picurare

Conectoarele, accesoriile și piesele pentru sisteme de irigare ne ajută la rezolvarea mai ușoară al conectării și utilizării unei varietăți de produse de irigare al grădinii. În funcție de dimensiunea tubului flexibil pentru irigații puteți găsi coturi de conectoare pentru branșare, filtre pentru apă, conectori branșare, mufe, dopuri și robinete.

Sortare după:

Dacă luăm la rând componentele sistemului de irigare putem înțelege ce rol au toți împreună. De exemplu funcția filtrului de apă este de a filtra apa din conducta de intrare al sistemului de irigare. Din conducta principală de multe ori intră o cantitate imensă de nisipuri sau resturi de la o rupere a conductei, care pot provoca defectarea, înfundarea sistemelor de picurare.

Conectoarele pentru branșare sunt componente care joacă un rol foarte important în sistemul de irigare la combinarea tuburilor de diferite dimensiuni și nenumărate forme.