Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Dispozitive electrice de sudura si lipire

Ușor și rapid de instalat - Lipirea cu trusa de sudura PPRC este unul dintre cele mai rapide tipuri de montare de țevi moderne. Nu există inel de etanșare, nici inel de strângere, nici unelte de presare sau de calibrare.
Sortare după:

Ușor de utilizat - Lipirea țevilor din PPRC poate să facă oricine, cea ce trebuie pentru asta este doar o trusa de sudura PPRC complet echipata, țeavă PPRC și fitinguri din PPRC. Nu mai avem nevoie de filetare și pre-pregătirea pentru îmbinarea fitingurilor, tocmai din acest motiv nu există nici un fel de murdărie la sudarea și asamblarea țevilor.  

Siguranța - Sudarea componentelor din PPRC cu trusa de sudura este una dintre cele mai fiabile metode de îmbinare a țevilor din PPRC. În timpul sudării țevilor din PPRC, cele două piese vor fuziona și vor avea o tranziție omogenă între cele două tuburi din PPRC. Dacă se respectată strict tehnologia, îmbinarea este perfect lipsită de scurgeri.