Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Intrerupatoare, comutatoare

În gama noastră de întrerupătoare și comutatoare regăsiți produse de la producători ca Bticino, Legrand, Schneider Electric, SCHELDEN. Lângă întrerupătoare și comutatoare puteți alege dintre rame, taste și suporturi pentru rame, care sunt prezenți într-o varietate numeroasă.

Sortare după:

De la SCHELDEN sunt prezenți modele de întrerupători duble, alternativi cu cap scară dublă, montabili încastrat în doza de aparat, pentru uz interior.

Întrerupătoarele și comutatoarele Bticino au formă pură modernă, definită printr-un contur precis care contrastează cu o suprafață ușor curbată. Cadrul oferă o notă unică comutatorului dumneavoastră.

Legrand este prezent cu întrerupători unipolari, duble, montabile încastrat în doza de aparat din gamele Niloé, Cariva și Valena.

Niloé are design atemporal, cu formă curată și cu aspect modern. Noua familie de comutatoare este soluția perfectă pentru instalația electrică din căminul dumneavoastră, indiferent dacă este vorba de o construcție nouă sau o renovare. Lângă gama largă de funcții Niloé este prezent în 12 culori, are clasamentul 5 și instalarea este mai ușoară ca oricând.

De ce Cariva? Pentru utilizatorul final Cariva însemnă fiabilitatea. Stilul gamei se potrivește perfect cu decorațiunile prezenți în locuințe. Culorile alb și bej sunt discrete. Ramele pot fii schimbate ușor ca să se potrivească armonios cu mediul înconjurător. Până la 5 cadre pot fi aranjate orizontal sau vertical, asigurându-vă libertate de alegere.

Cu Valena nu mai trebuie să alegeți între stil, design, fiabilitate sau siguranță pentru că Valena le aduce pe toate acasă. Design-ul Valena a îndeplinit întotdeauna cerințele eleganței prin simplitate, iar prin gama sa de culori puteți crea stil tineresc, grijuliu, tradițional, de modă veche sau modern. Puteți schimba cadrele de comutare după cum doriți, astfel încât să puteți schimba liber culorile, stilurile. Valena vine cu finisaj alb strălucitor, fildeș sau aluminiu, care poate fi combinat liber cu orice ramă de culoarea care vă place.