Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Accept
 
 

Controler pompa digital TECH EU-21

Controler pompa digital TECH EU-21 Click pentru mărire
Preţ:
170,81 RON (143,54 RON + TVA)
Prețul produsului include taxa verde 1.24  lei/buc TVA inclus.
Perioada de garanție:               24 luni
Model: 10780066
Stoc: În stoc
Taxă livrare: 20,00 RON
Data estimată pentru livrare: 27 Iunie 2017
Producător: TECH
Descriere

Controlerul ST-21 are scopul de a controla pompa centrală de la circuitul de încălzire cu apă caldă. Sarcina acestuia este de a porni pompa în cazul în care valorile depăşesc cele prestabilite şi de a o opri în cazul în care cazanul se răceşte. Acesta previne operarea excesivă a pompei şi ajută la economia de energie (cu până la 60%), precum şi la prelungirea duratei de funcţionare a pompei. De asemenea, datorită acesteia va scădea şi costul total de operare.
Controlerul este de asemenea prevăzut cu un sistem care împiedică stagnarea pompei pe o durată prea mare de timp, sistem numit anti-stop. La fiecare 10 zile pompa este pornită pentru aproximativ un minut. De asemenea timpul este salvat la fiecare oră în memoria EEPROM. Mulţumită acestui sistem în cazul întreruperii curentului, setările vor ramâne salvate şi pot fi reluate automat când acesta revine.
Un alt sistem de protecţie al unităţii este protecţia împotriva îngheţului. Odată ce temperatura în sistem coboară sub 5°C, pompa este pornită şi operată în mod continuu. Amândouă funcţii sunt activate şi operează conform setărilor din fabrică, dar există şi posibilitatea dezactivării acestora în meniul de bază.

Alimentare electrică (V) 230
Temperatură minimă setabilă (°C) 25
Temperatură maximă setabilă (°C) 85
Consum maxim (W) 2
Precizie (°C) 1
Sarcină maximă releu (A) 1
Imagini suplimentare
Documente atașate
Comentarii şi evaluare
Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

V-ar putea interesa...

Comparații produse
Facebook
Istoricul de navigare