Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Controler solar pentru sisteme solare presurizate SR609C

Preţ:
263,99 Lei (221,84 Lei + TVA)
Producător: GOBE
Cod articol producător: SR609C
Model: 10840266
Stoc: În stoc
Taxă livrare: 20,00 Lei
Data estimată pentru livrare: 03 Iulie 2019
Rating mediu: 5 din 5 stele!

Descriere

Controlerul pentru panourile solare cu presiune este indispensabil pentru functionarea sigura a sistemului termic bazat pe energie solara. Panourile solare presurizate sunt folosite pentru producerea apei calde menajere, in regim permanent. Presiunea apei este foarte buna prin intermediul sistemului presurizat, insa fara un controler exista un risc foarte mare ca temperatura din rezervorul cu apa calda sa fie prea ridicata, provocand astfel deteriorarea instalatiei termice. Daca apa nu este utilizata pentru un timp mai mare aceasta va refula din cauza presiunii care se acumuleaza, ceea ce duce la deteriorarea supapei de siguranta.

Cu ajutorul controlerului se mentine functionarea instalatiei termice fara probleme. Acesta regleaza temperatura apei, astfel incat aceasta sa ramana la un nivel constant si sa nu genereze cresteri periculoase ale presiunii. Acest lucru asigura protectia sistemului termic si functionarea eficienta a acestuia.

Apa calda menajera va putea fi utilizata chiar si daca nu mai folosim boilerul cateva zile. Controlerul monitorizeaza si regleaza temperatura apei pentru ca aceasta sa ramana la 70 de grade celsius,temperatura la care majoritatea bacteriilor nu se pot inmulti. In acest fel putem beneficia de apa curata, fara riscul contaminarii cu bacterii.

Optand pentru un panou solar presurizat obtinem o eficienta ridicata privind producerea apei calde pentru activitatile cotidiene. Radiatia solara reprezinta o alternativa economica si ecologica la sursele de energie fosile. Putem beneficia de costuri mult mai reduse la facturile de energie, in timp ce contribuim la mentinerea unui mediu inconjurator mai curat. Cu ajutorul unui sistem termic solar putem reduce consumul energetic pentru incalzirea apei cu pana la 100% in zilele insorite. Controlerul pentru panourile solare presurizate asigura fiabilitatea instalatiei termice pentru mai mult timp, reducand riscul deteriorarilor cauzate de cresterea presiunii.

| Melinda-Impex Instal | 25 de ani | Confort prin instalații de calitate |

Specificații tehnice

Alimentare electrică (V) 230
Temperatură maximă setabilă (°C) 100
Consum maxim (W) 3
Precizie (°C) 2

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

| 5 din 5 stele!
01.05.2019

Scrieţi un comentariuNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil