Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Perdea de aer pe agent termic, Wing, W100, 4-17 kW

Preţ:
1.909,99 Lei (1.605,03 Lei + TVA)
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
Set fixare perdea aer Wing 100 Set fixare perdea aer Wing 100
70,49 Lei
Acest produs nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2019-06-19
Pretul produsului include taxa verde 7.3 lei/buc TVA inclus.Perioada de garantie:24 luni
Producător: VTS
Cod articol producător: 1-4-2801-0035
Model: 11410077
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Wing W100-200 - agent termic, de exemplu apa fierbinte, furnizeaza caldura printr-un schimbator cu suprafata mare pentru schimbul de caldura, ceea ce asigura o capacitate mare de incalzire. Ventilatorul transversal aspira aerul din incapere si-l pompeaza prin schimbatorul de caldura inapoi in camera. Jetul de aer cald este directionat in jos la viteza mare, ceea ce creeaza o bariera de aer.

Destinatie echipamentului:

Cu perdea de aer Wing 100-200, puteti lasa usa camerei deschisa indiferent de conditiile meteorologice deoarece are un efect de bariera de protectie. Perdeaua permite inclusiv mentinerea in acelasi timp a aerului cald la interior. Conceptul modern al perdelei de aer Wing 100-200 este rezultatul gamei largi de utilizari la care se preteaza. Printre locurile in care se poate instala o perdea de apa se numara: centre comerciale, cladiri de birouri, supermarketuri, cinema, magazine, magazii, spatii de productie sau depozite. Retineti ca utilizarea unei perdele de aer nu asigura doar o bariera de protectie, ci si o sursa suplimentara de incalzire a incaperii.

Avantaje principale: protejarea conditiilor climatice din incapere, reducerea costurilor de incalzire/racire a spatiului, dimensiune universala, posibilitatea de montare vertical si orizontal, montajul simplu, rapid si intuitiv.

| Melinda-Impex Instal | 25 de ani | Confort prin instalații de calitate |

Produse conexe

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.

Scrieţi un comentariuNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil