Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

 
 

Perdea de aer pe agent termic, Wing, W100, 4-17 kW

Click pentru mărire
Preţ:
2.039,99 Lei (1.714,28 Lei + TVA)
Pretul produsului include taxa verde 7.3 lei/buc TVA inclus.Perioada de garantie:24 luni
Cod articol producător: 1-4-2801-0035
Model: 11410077
Producător: VTS
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
Set fixare perdea aer Wing 100 Set fixare perdea aer Wing 100
65,99 Lei
Acest podus nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2018-10-18

Descriere

Wing W100-200 - agent termic, de exemplu apa fierbinte, furnizeaza caldura printr-un schimbator cu suprafata mare pentru schimbul de caldura, ceea ce asigura o capacitate mare de incalzire. Ventilatorul transversal aspira aerul din incapere si-l pompeaza prin schimbatorul de caldura inapoi in camera. Jetul de aer cald este directionat in jos la viteza mare, ceea ce creeaza o bariera de aer.

Destinatie echipamentului:

Cu perdea de aer Wing 100-200, puteti lasa usa camerei deschisa indiferent de conditiile meteorologice deoarece are un efect de bariera de protectie. Perdeaua permite inclusiv mentinerea in acelasi timp a aerului cald la interior. Conceptul modern al perdelei de aer Wing 100-200 este rezultatul gamei largi de utilizari la care se preteaza. Printre locurile in care se poate instala o perdea de apa se numara: centre comerciale, cladiri de birouri, supermarketuri, cinema, magazine, magazii, spatii de productie sau depozite. Retineti ca utilizarea unei perdele de aer nu asigura doar o bariera de protectie, ci si o sursa suplimentara de incalzire a incaperii.

Avantaje principale: protejarea conditiilor climatice din incapere, reducerea costurilor de incalzire/racire a spatiului, dimensiune universala, posibilitatea de montare vertical si orizontal, montajul simplu, rapid si intuitiv.

Imagini suplimentare

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

Produse conexe

V-ar putea interesa...

Comparații produse
Facebook