Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

 
 

Perdea de aer pe agent termic, Wing, W100, 4-17 kW

Perdea de aer pe agent termic, Wing, W100, 4-17 kW Click pentru mărire
Preţ:
2.039,99 Lei (1.714,28 Lei + TVA)
Pretul produsului include taxa verde 7.3 lei/buc TVA inclus.Perioada de garantie:24 luni
Cod articol producător: 1-4-2801-0035
Model: 11410077
Producător: VTS
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
Controller de perete Wing/Volcano Controller de perete Wing/Volcano
95,99 Lei
Set fixare perdea aer Wing 100 Set fixare perdea aer Wing 100
65,99 Lei
Acest podus nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2018-10-18

Descriere

Wing W100-200 - agent termic, de exemplu apa fierbinte, furnizeaza caldura printr-un schimbator cu suprafata mare pentru schimbul de caldura, ceea ce asigura o capacitate mare de incalzire. Ventilatorul transversal aspira aerul din incapere si-l pompeaza prin schimbatorul de caldura inapoi in camera. Jetul de aer cald este directionat in jos la viteza mare, ceea ce creeaza o bariera de aer.

Destinatie echipamentului:

Cu perdea de aer Wing 100-200, puteti lasa usa camerei deschisa indiferent de conditiile meteorologice deoarece are un efect de bariera de protectie. Perdeaua permite inclusiv mentinerea in acelasi timp a aerului cald la interior. Conceptul modern al perdelei de aer Wing 100-200 este rezultatul gamei largi de utilizari la care se preteaza. Printre locurile in care se poate instala o perdea de apa se numara: centre comerciale, cladiri de birouri, supermarketuri, cinema, magazine, magazii, spatii de productie sau depozite. Retineti ca utilizarea unei perdele de aer nu asigura doar o bariera de protectie, ci si o sursa suplimentara de incalzire a incaperii.

Avantaje principale: protejarea conditiilor climatice din incapere, reducerea costurilor de incalzire/racire a spatiului, dimensiune universala, posibilitatea de montare vertical si orizontal, montajul simplu, rapid si intuitiv.

Imagini suplimentare

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

V-ar putea interesa...

Comparații produse
Facebook