Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Termostat digital programabil RF BLAUTHERM

Preţ:
174,99 Lei
134,99 Lei (113,44 Lei + TVA)
Reducere: 23%
Perioada de garantie: 36 luni
Model: 10780165
Stoc: În stoc
Producător: BLAUTHERM
Taxă livrare: 20,00 Lei
Data estimată pentru livrare: 23 Octombrie 2019
Rating mediu: 5 din 5 stele! (1)

Descriere

Cel mai mare avantaj al termostatului programabil cu radiofrecvență BlauTherm este faptul că acesta poate fi instalat rapid, fără modificarea neplăcută a încăperilor. Cu termostatul wireless BlauTherm aveți control ușor și confortabil asupra temperaturii de încălzire. Aveți posibilitate de a controla centrala termică de la o distanță de 100 de metri fără obstacole și 50 de metri între pereți. Ecranul LCD are iluminare albastră ca să fie posibilă reglarea termostatului și în condiții de întuneric complet. 

Termostatul digital programabil cu radiofrecvență BlauTherm este compatibil cu toate modelele de centrale termice cu controlul tip on/off, comercializate în România și Uniunea Europeană. 

Termostatul BlauTherm face posibil economisirea de energie cu optimizarea inteligentă a timpului de funcționare al centralei termice. Aveți posibilitatea de a seta pentru fiecare zi a săptămânii un timp de funcționare independentă și temperaturi diferite pentru fiecare perioadă de funcționare. Termostatul digital programabil cu radiofrecvență BlauTherm este un termostat care se adaptează la ordinea de zi al dumneavoastră și vă ajută să economisiți bani pe energie și vă face gospodăria mai inteligentă.

| Melinda-Impex Instal | 25 de ani | Confort prin instalații de calitate |

Specificații tehnice

Mod comunicare fără fir
Înălţime (mm) 90
Lăţime (mm) 110
Adâncime (mm) 20
Temperatură minimă setabilă (°C) 5
Temperatură maximă setabilă (°C) 45
Precizie (°C) 3
Alimentare electrică receptor (V) 220
Masă (kg) 0.11

Youtube video

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

| 5 din 5 stele!
10.07.2019
Un raport excelent calitate/pret.

Scrieţi un comentariuNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil