Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Unitate reglare temperatura HERZ 1732007, fara pompa de recirculare

Preţ:
679,99 Lei (571,42 Lei + TVA)
Cod articol producător: 1732007
Model: 10830425
Stoc: În stoc
Producător: HERZ
Taxă livrare: 20,00 Lei
Data estimată pentru livrare: 01 Aprilie 2020
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Unitatea reglare temperatură HERZ 1732007, fără pompă de recirculare este folosită în sisteme de încălzire cu înaltă temperatură, în cazuri când există nevoia de încălzire a unui circuit de încălzire adițională cu temperatură mai joasă. 

Unitatea reglare temperatură HERZ 1732007 este destinat pentru sisteme de încălzire în spații rezidențiale. Este posibilă instalarea de pompe de circulație de la producători diferiți și de tipuri diferite. 

Unitatea reglare temperatură HERZ 1732007 constă din vană de amestec cu cap termostatic, clapetă de sens, distanțier, manșon de imersie, termostat de comandă cu contact direct, două racorduri olandeze și două robinete cu sfera cu racorduri olandeze. 

Unitatea reglare temperatură HERZ 1732007, fără pompă de recirculare controlează circuitul de încălzire secundar (prin pardoseală) în funcție de temperatura din ambient. Temperatura pe retur poate fi reglată la o valoare constatată. Racordurile sunt pregătite pentru montajul pompe, iar instalatorul poate ajusta poziția pompei la montaj. 

După asamblare, instalatorul trebuie sa verifice racordările pe pompa pentru etanșare la apă. 

În cazul în care există impurități în mediul de lucru (apa dura, mal etc.) trebuie instalat un filtru, în caz contrar impuritățile pot deteriora etanșările vanei.

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Temperatură minimă de lucru (°C) 2
Temperatură maximă de lucru (°C) 110

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?