Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Teava pentru incalzire in pardoseala 16x2 mm, PE-Xc FIV, (colac 600 m)

Preţ:
2,89 Lei (2,43 Lei + TVA)
Cant:m
Acest produs este disponibil într-o cantitate minimă de 100
Perioada de garantie: 24 luni
Model: 10140102
Stoc: În stoc
Producător: Fabbrica Italiana Valvole (FIV)
Taxă livrare: 20,00 Lei
Data estimată pentru livrare: 08 Martie 2021
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Caracteristici și performanța construcției

Țeava pentru încălzire în pardoseala 16x2 mm, PE-Xc FIV, (colac 600 m) este produsă din polietilenă reticulată, printr-o metodă electronică, furnizată cu barieră de oxigen EVOH. Prin metoda de fabricație  specială producătorul italian F.I.V. a ajuns la rezultatul ideal, care este țeava PE-Xc de înaltă densitate reticulată, mulțumind ordinului de 5 straturi, unde bariera de oxigen este protejată de deteriorarea mecanică și în același timp timpul grosimea stratului interior al PEX-ului este întotdeauna egală cu o măsură echivalentă a conductei cu 3 straturi.

Numeroase inspecții și controale de calitate asigură siguranța maximă, cea ce dovedește și certificatul SKZ, care este emisă de institutul European pentru monitorizarea și asigurării ale calității pentru sectorul industrial al materialelor plastice.

Respectarea reglementărilor

Țeava pentru încălzire în pardoseala 16x2 mm, PE-Xc FIV, (colac 600 m) cu barieră de oxigen EVOH respectă normele DIN 16892, DIN 16893, standardele UNI EN ISO 15875-2 și certificatul SKZ.

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Grosime perete (mm) 2
Lungime colac (m) 600
Diametru (mm) 16

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?