Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Cazan pe lemn din tabla otel, 30 kW, KDR Plus Agro 3, Defro, cu ventilator, grosimea tablei 6 mm

Preţ:
9.719,99 Lei (8.168,06 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 24 luni
Cod articol producător: KCO-KDRP3-30
Model: 10720203
Stoc: În stoc
Producător: DEFRO
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 02 Iunie 2020
Rating mediu: Fără rating
 • Livrare gratuită

  Pentru acest produs, pe teritoriul României transportul este GRATUIT. Transportul și livrarea produselor comandate este asigurată prin firme de curierat și/sau prin rețeaua de distribuție națională ale mașinilor Melinda InstalPentru mai multe informații:

 • P.I.F. - punere în funcțiune

  Punerea în funcțiune (P.I.F.) pentru acest produs este gratuit. Pentru programarea P.I.F. -ului trebuie să apelați la Call Center Melinda Instal, unde se înregistrează cererea dumneavoastră, iar munca este realizată de tehnicianul sau partenerul nostru de service. Pentru mai multe informații:

 • 25 ani de experiență

  Datorită experienței acumulate de pe piața de instalații în cele 25 de ani de la înființarea noastră, vă oferim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră, așa cum am oferit pentru mai mult de 1 000 000 de clienți satisfăcuți, utilizând relația noastră profesională cu cele mai mult de 100 de parteneri al noastre și utilizând rețeaua noastră națională construită în de-a lungul anilor.

 • Drept de retur 14 zile

  Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Pentru mai multe informații:

 • 2 ani de garanție

  Produsele comercializate prin pagina de internet melindainstal.ro, cu excepția produselor resigilate, beneficiază atât de garanțiile prevăzute imperativ de lege în favoarea consumatorului, cât și de cele comerciale pe care Vânzătorul le acordă consumatorilor în plus față de cele legale. Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

Descriere

Avantajele cazanului:

 • 4 ani garantie pentru corpul cazanului, 2 ani garantie pentru celelalte componente si functionare eficienta
 • Gama de putere cu mare varietate
 • Fabricat din tabla de otel P265GH de 6 mm certificat, de calitate superioara
 • Sistem de aprovizionare a aeruli multipunct
 • Eficienta termica sporita de 83% datorita
 • Gratar cu racire de lichid
 • Regulator electronic S3P care controleaza doua pompe de circulatie (incalzire si ACM) cu algoritm PID pentru mentinerea constanta a temperaturii. Pozitia panoului de comanda este ajustabil.
 • Ajustare a usii prin presiune
 • Control PID – ajustarea cazanului pe baza semnalului senzorului de temperatura al gazelor evacuate.
 • Focar de dimensiuni mari

CARACTERISTICILE CAZANULUI

Cazanele KDR 3 au forma de prisma dreptunghiulara si sunt prevazute cu o manta cu apa. In camera de ardere este instalat un gratar profilat, fix, racit cu apa, amplasat pe panta usor ascendenta catre peretele din spate al camerei de ardere. Gratarul mobil de otel avand rolul de a mari aportul de aer in partea de jos a camerei de ardere prin indepartarea cenusii este amplasat intre bare racite cu apa. Gratarul mobil este actionat de un sistem mecanic pus in functiune de la pedala de pe exteriorul cazanului. Cenusarul este amplasat sub schimbatorul de caldura, acoperind intreaga suprafata a acestuia.

Deasupra gratarului racit cu apa, sunt prevazute deflectoare cu apa, care pornesc de pe peretele posterior al mantalei cu apa. Intre acestea, exista un alt deflector, care porneste de pe gratarul frontal racit cu apa. Suplimentar, mai exista un deflector orizontal amplasat deasupra. Unghiul de inclinare a placilor schimbatorului (deflectoarelor cu apa) este fix, iar grosimea este apropiata de cea a mantalei cu apa. Numarul si locul partitiilor depind de puterea cazanului.

Aerul primar necesar pentru desfasurarea corespunzatoare a procesului de ardere intra din exterior prin capacul pivotant amplasat pe usa cenusarului si camerei de ardere.

Ridicarea clapetei este controlata de la butonul de reglare.

Aerul secundar este introdus prin partea frontala a cazanului printr-un sistem de tuburi, volumul de aer fiind controlat de o supapa de reglare a debitului instalata pe usa de incarcare a cazanului.

Combustibilul este incarcat cu regularitate pe gratarul fix racit cu apa, unde arde, iar cenusa rezultata cade gravitational in cenusar.

Gazele de ardere sunt evacuate catre cosul de fum prin tubulatura de evacuare de pe partea din spate a cazanului. Tubulatura de evacuare a cazanului este prevazuta cu o supapa de reglare a debitului care permite reglarea fluxului gazelor de ardere, de exemplu, in cazul in care tirajul cosului de fum este prea mare.

Cazanul este prevazut cu un cenusar etans si cu usi care permit incarcarea, curatarea si intretinerea periodica a acestuia. Usa pentru curatare este amplasata pe partea din fata a cazanului.

Pentru a reduce pierderile de caldura, suprafata exterioara a cazanului este izolata printr-o carcasa de tabla de otel sub care se afla vata minerala fara azbest ca material termoizolant.

Cazanul este prevazut cu un termometru analogic bimetalic cu tub capilar care masoara temperatura apei care iese din cazan.

ECHIPAMENTELE CAZANULUI

Cazanele sunt livrate pe palet, ambalate in folie si complet asamblate. Odata cu acestea, pot fi livrate si alte componente si subansambluri suplimentare, in functie de comanda.

Componentele standard ale cazanului sunt:

 • Manual de utilizare a cazanului – 1 buc
 • Termometru analogic - 1 buc
 • Tubulatura de evacuare cu supapa de reglare a debitului – 1 buc
 • Gratar orizontal – 1 buc
 • Capac pivotant pentru reglarea admisiei de aer – 1 buc.
 • Instrumente de intretinere pentru cazan – 1 set
 • Gratar mobil – 1 set
 • Sicane – 1 set

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Înălțime minimă coș de fum (m) 8
Lățime (mm) 647
Putere maximă (kW) 30
Tip combustibil lemn, cărbune, brichete
Randament maxim (%) 83
Control aer electronic
Conținut de apă (l) 127
Presiune maximă de lucru (bar) 2.5
Temperatură maximă de lucru (°C) 90
Capacitate rezervor (kg) 60
Înălțime (mm) 1550
Adâncime (mm) 1088
Diametrul racordului la coș (mm) 178
Tiraj necesar la coș (mbar) 0.3
Racord circuit încălzire (inch) 1 1/2
Temperatură minimă pe retur (°C) 55
Consum combustibil (kg/h) 4.7
Dimensiuni ușă de alimentare (mmxmm) 358 x 288
Masă (kg) 404

Youtube video

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?